Möbeltvätt & mattvätt

Fermén & Fermén erbjuder professionell mattvätt och möbeltvätt i Göteborg med omnejd, vi riktar oss både till privatkunder men även stora projekt hos företag samt institutioner och vi är specialiserade på textilvård. Vi ger dig snabb och effektiv service, mattvätt och möbeltvätt görs på plats hemma hos dig eller på ditt företag.
Vi tvättar även åt ett antal ledande städbolag, möbel- och mattleverantörer och vi är rekommenderade av mattfabrikanter som Ehrenborgs.

Mattor & textilgolv

Att kontinuerligt underhålla sina mattor och textilgolv är en förutsättning för att skapa ett bra intryck i inomhusmiljön. Dessutom ger en fläckig och solkig matta ett dåligt inomhusklimat. Därför är det viktigt att du tvättar dina mattor med regelbundenhet, löpande dammsugning räcker oftast inte.
Rena och snygga mattor ger också ett snyggt och bra intryck för dina besökare och kunder om du är företagare. Vi hjälper dig med en riktigt professionell mattvätt på plats.

Möbeltvätt

Stoppade möbler används idag i hög grad i både soffor och stolar, de är sköna och snygga att titta på när de är nya. Men regelbunden användning av besökare, barn och husdjur kan göra dem både solkiga och fläckiga.
Så om olyckan har varit framme och du spillt ut rödvin eller något annat i din soffa. Eller att dina stoppade möbler helt enkelt behöver en uppfräschning då hjälper vi dig med en professionell möbeltvätt på plats, så dina så dina stoppade möbler blir som nya igen. Vi har en bred kundkrets och tar oss an stora som små uppdrag kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om Möbeltvätt & mattvätt
Kontakta oss för offert

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå