Renovering av altangolv

På sommaren fungerar altanen/uteplatsen som en förlängning av huset där familj och vänner kan träffas för att umgås. Men utomhusklimatet och regn o rusk kan förvandla ditt altangolv till en icke angenäm yta att sätta sina fötter på. Altan, uteplats eller veranda kan ofta tillföra ett stort värde till en fastighet. Men det händer att dessa utrymmen ofta kräver en grundlig renovering.

Rengöra och underhålla

Passa på att boka oss för att rengöra och underhålla din altan så att den ser ut som ny igen, låt inte ditt RUT avdrag brinna inne. Med en altantvätt och underhåll av din altan är din uteplats/altan redo för umgänge många långa dagar och kvällar. Våra skickliga och professionella medarbetare hjälper dig så du får din altan som ny.

Ytbehandling av altangolv

Vi kan även erbjuda en rad olika ytbehandlingar som exempelvis olja, lack, färg eller bets som gör att du kan sätta din personliga prägel på altangolvet efter utförd slipning. Vi har kompetensen och vet hur ett gammalt altangolv kan bli som nytt med en golvslipning och ytbehandling. Så oavsett om du har ett stort trädäck eller vill fixa golvet i uterummet, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Vill du veta mer om Renovering av altangolv
Kontakta oss för offert

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå