Referenser

Vår breda kundkrets och vår förmåga att hantera projekt av alla storlekar är en stolthet för oss på Fermén & Fermén. Vi är dedikerade och utlovar högsta kvalitet och service. Vi utför jobb hos alla typer av företag samt i privata bostäder. Våra tjänster består av golvrenoveringar samt mattvätt och möbeltvätt.

Bland våra ansedda kunder finner vi några av Sveriges mest respekterade företag, inklusive Volvo AB, M-bygg, Sisjö Byggnads AB Scandic Hotels, Skandia, If och Randéns Golv. Att dessa företag valt oss som sin partner för golvrenovering talar sitt tydliga språk.

Vi stöttar också flera av de ledande städbolagen, möbel- och mattleverantörerna med våra tjänster. Dessa samarbeten är ett erkännande av vår förmåga att leverera resultat i linje med de högsta branschsstandarderna.

Dessutom är vi stolta över att vara rekommenderade av prestigefyllda mattfabrikanter som Ehrenborgs. Denna rekommendation är en symbol för det förtroende och den expertis vi har byggt upp över åren när det gäller att vårda och förlänga livslängden på deras produkter.

Oavsett om ni är en stor organisation som behöver en omfattande golvrenovering eller en privatperson som vill förgylla hemmet med rena mattor och fräscha golv så är vi här för att hjälpa. Vårt mål är alltid att överträffa förväntningarna hos våra kunder och leverera enastående resultat varje gång. Kontakta Fermén & Fermén Golvrenoveringar i dag för att bli en del av vår växande lista med nöjda kunder.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå