Renovering av trägolv

Vi hjälper dig att renovera ditt trägolv oavsett stor butikslokal, kontorslokal eller ett parkettgolv i hemmet oavsett vilket så fixar vi ditt trägolv så det blir som nytt. Ett gammalt och slitet golv med repor och som tappat sin lyster inga problem, trägolv eller parkettgolv blir som nya.

Vi slipar ditt golv

Att slipa ett trägolv och parkettgolv är en komplex process där det krävs en professionell golvslipare med specialutrustning och expertkunskap. Att slipa golvet innebär att man tar bort det översta skiktet av trägolvet, inklusive eventuell tidigare ytbearbetning, som lack eller färg. Våra professionella medarbetare jämnar ut ytan och tar bort ojämnheter, repor och fläckar. Efter golvslipningen avlägsnar vi noggrant allt damm och rester av slipmaterial.

Vi ytbehandlar ditt golv

Efter att golvytan har slipats och rengjorts är det dags för en ytbehandling. Det kan exempelvis vara en lack som skyddar träet och ger det ett vackert utseende. Lacken finns i olika glansgrader, från matt till högblank, beroende på önskad estetik. Men du kanske väljer att måla eller vaxa ditt golv oavsett vad du väljer så finns vi här som din expertis, kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer om Renovering av trägolv
Kontakta oss för offert

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå